„A természet megismerhető!”

„A természet megismerhető!”

Molnár Milán

Egy kívülről érkező fiatalembernek valószínűleg egészen mást jelent az Egyesület, mint azoknak, akik ebben nőttek föl. Így nekem leginkább azt, hogy segített magamat komolyan venni, és megérezni, hogy milyen az, amikor az ember nem saját maga miatt kel fel reggel.

Fizika-biológia szakos egyetemi diplomám van, mint középiskolai tanár. Jelenleg tudománynépszerűsítéssel, ismeretterjesztéssel foglalkozom fő állásban is. Készítem közben doktori kutatásimat is, melyek témája a kisiskoláskori természettudományos nevelés. Hobbiként galambokat tenyésztek és gyerekeket táboroztatok. 🙂

Három alkalommal vezettem eddig tábort. Az első alkalommal vízitábort, majd két kistábort. Voltam állatos és csillagász szaki nagytáborban, madarász és csillagász szaki kistáborban. Az elmúlt éveben elsősorban a főztömet tapasztalják meg a kissünök.

Már felnőtt fejjel csatlakoztam az egyesülethez 2008-ban. Akkor nagytáborban voltam állatos. Természetesen nagyon megszerettem, és szerencsémre a következő évben is lehetőségem volt (akkor kistáborban madarászként) táboroztatni. Innentől pedig nem volt megállás!