„A Kerekerdő ad, hogy te is adhass!”

„A Kerekerdő ad, hogy te is adhass!”

Markó Bernadett (Detti)

2011-ben kezdtem a táborozást. Egyik barátnőmmel vágtunk neki a kistábornak. Itt sok barátot szereztem, jó volt velük újra és újra találkozni, megosztani az évközi élményeket. 2014-ben a nagytáborba már rutinos táborozóként indultam. A baráti társaságom nagy részével egyszerre lettünk sündörgők, így együtt éltük át a legjobb tábori pillanatokat. Majd 2017-ben a még mindig kitartó süntársakkal a nagysünök csapatába léptünk, amit már mindannyian nagyon vártunk. Remélem még sokáig fogom erősíteni a Kerekerdő csapatát és sok új élményben lesz részem.

A Kerekerdő miden évvel egyre többet jelent! Kezdetben csak egy tábor, amiben nyáron eltöltesz tíz napot, majd elkezdesz évközi programokra járni, egyre gyakrabban beszélsz a táboros barátokkal, végül azt veszed észre, hogy már minden egyes napodra van valamilyen hatása a Kerekerdőnek.

Jelenleg gimnazistaként Szolnokon tanulok, jövőre Gödöllőre szeretnék jelentkezni, mezőgazdasági mérnöki szakra. Szabadidőmben szívesen kirándulok, túrázok. Akár a családommal, akár a barátaimmal. Az iskola mellett 7 éves korom óta néptáncolok, ez kezdetben iskolai kereteken belül zajlott, majd egyre fontosabbá vált az életemben, így már nem kötelességként tekintek rá. Ma már nem is tudom, mihez kezdenék nélküle, de ugyanez elmondható a Kerekerdőről is!