Rajzpályázat részletes szabályai

Rajzpályázat részletes szabályai

Nyúlj bele a kreatív tarsolyodba, és táborozz velünk akár féláron!

Rajzverseny!

 
Ki pályázhat?

Bárki, aki részt vehet a Kerekerdő Egyesület táboraiban (kistábor és nagytábor). Ez azt jelenti, hogy 18. életévedet nem töltöd be a tábor ideje alatt (2018. augusztus 8-áig). Egyesületi tagok és közvetlen családtagjaik (testvéreik, gyermekeik) nem vehetnek részt a pályázatban.

Hány grafikát lehet beküldeni?

Egy pályázó egy munkát nyújthat be. Több alkotás beküldése esetén az utoljára elküldöttet vesszük figyelembe.

Kapok visszaigazolást?

Nem. Amennyiben az űrlapot sikeresen elküldted és a csatolt fájl feltöltése befejeződött, a munkádat megkaptuk!

Milyen elvárások vonatkoznak a pályázatra?

A beküldött fájl mérete maximum 1 gigabájt lehet. Ha lehet, PDF formátumot küldj. Az alkotás lehet kézzel készített (rajz, festmény stb.), ez esetben egy jó minőségű (minimum 300 dpi), szkennelt (lefényképezett) verziót küldj! A munkát képszítheted számítógéppel is, ebben az esetben mindenképpen PDF vagy PNG formátumban töltsd fel! Méretben legyen maximum A4-es méretű.

A munka tartalmazhat minimális szöveget. Sem a szöveg, sem a képi tartalom nem lehet obszcén vagy sértő. Valós személyek megjelenítése elfogadható, amennyiben ez nem sérti az előző feltételeket.

Mi a határidő?

A pályamunkák beküldési határideje 2018. június 20-a, szerda éjfél. Az ezután beküldött munkákat nem áll módunkban a nyereményjáték szempontjából figyelembe venni.

Hogyan választjátok ki az nyerteseket, és mikor lesz eredményhirdetés?

A verseny célja, hogy elgondolkoztasson a modern emberi életvitel által okozott, két nagy környezeti katasztrófáról: a fogyatkozó ivóvízkészleteinkről és a világ vizeinek műanyagszennyezéséről. Az alkotásokat ezért két fő szempont alapján bíráljuk el. Először is, hogy mennyire hatásosan adja át a helyzet komolyságát a Föld jövőjére nézve, másodszor az alkotás jellegét bíráljuk, annak vizuális hatását.

Az eredményhirdetés időpontja: június 23-a, szombat. A nyerteseket e-mail-ben értesítjük.

Mi a helyzet az alkotói jogaimmal?

A pályázó (Te) megtartja az alkotásához tartozó általános szerzői jogokat, de a beküldés által átruházza a Kerekerdő Egyesület számára az alkotásra vonatkozó, nem kizárólagos publikálási, kiállítási, marketing-felhasználási jogot, illetve egyéb, non-profit célokra való felhasználás jogát (összefoglaló névvel a „felhasználás”). A felhasználás a Kerekerdő Egyesület bármilyen publikációs csatornáján keresztül történhet az Egyesület munkájának népszerűsítésére, megfelelő szerzői elismerés feltüntetésével, anyagi térítés nélkül.

Mik a nyeremények?

A legjobb három pályamunka beküldőjét a következő nyereményekkel jutalmazzuk:

Első (1.) hely: Kedvezményes részvétel a Kerekerdő Egyesület nyári nomád táborában féláron, 20.000 Ft-ért (50% kedvezmény).
Második (2.) és harmadik (3.) hely: Kedvezményes részvétel a Kerekerdő Egyesület nyári nomád táborában 30.000 Ft-ért (25% kedvezmény).

A nyeremény pénzértékre nem váltható, és kizárólag a 2018-as Kerekerdő táborokra vonatkozik. A nyeremény kérésre (írásban) átruházható egy másik táborozóra, amennyiben ő is jogosult lett volna részt venni a versenyen (azaz nem Egyesületi tag vagy annak közvetlen rokona). A nyeremény által nyújtott kedvezmények kizárnak bármilyen további árengedményt.

Vissza tudom vonni a pályázatomat?

Igen, amennyiben ezt szeretnéd. Kérünk, ilyen esetben lépj velünk kapcsolatba a kerekerdoegyesulet@gmail.com címen.

Milyen szervezői jogokat tart fenn a szervező (Kerekerdő Egyesület)?

Az Egyesület és a szervezők fenntartják a szabályok bővítésének, módosításának jogát ennek közlése nélkül. A dátumok és határidők módosulhatnak előre nem látható tényezők miatt. A verseny az alapvető jó szándék elve alapján fut. A zsűri választása végleges, és a zsűri tagjai elzárkóznak a döntéssel kapcsolatos bármilyen további kommunikációtól. A szervezők fenntartják a verseny visszavonásának jogát.

Kérdéseim vannak, vagy nem sikerült a munka feltöltése, hol léphetek veletek kapcsolatba?

Amennyiben nem sikerült az űrlap használata a munkád feltöltéséhez, kérünk mindenképp töltsd ki a kérdőívet, hogy el tudjunk érni. A munkádat pedig küldd el a kerekerdoegyesulet@gmail.com címre. Ugyanezen a címen bármilyen további kérdésedre is készséggel válaszolunk.

A pályázathoz sok sikert kívánunk!

a kerekerdősök