Kerekerdő kistábor 2018

Kerekerdő kistábor 2018

Gyere velünk táborozni, ha szereted az állatokat, a növényeket, az ásványokat, az ősmaradványokat, a sátorban alvást, leendő barátokat megismerni, akik ugyanúgy be vannak zsongva a természetért; patakban fürdeni, fára mászni, kirándulni, kipróbálni magadat, éjjel túrázni, kézműveskedni, íjászkodni…

Nomád természetismereti tábor 7-13 éveseknek. (BETELT!)
A 12-17 évesek turnusa itt található!

Várólista

 

HELYSZÍN ÉS IDŐPONT: Mecsek, Nyáras-forrás, 2018. július 18-27.

TÁBORVEZETŐK: Solt András és Baló Borbála (+36 30 550 9482), kerekerdoegyesulet@gmail.com

RÉSZVÉTELI DÍJ: A tábor részvételi díja 39.800 Ft, amely tartalmaz minden költséget, beleértve az utazást is (budapesti indulással).
Kedvezmények: Testvérek jelentkezése esetén a részvételi díj fejenként 35.000 Ft függetlenül attól, hogy a testvérek melyik turnusba jelentkeznek. Ha egy táborozó (új vagy visszatérő) új jelentkezőt hoz ugyanabba a táborba, a tábor díja minden jelentkezőnek 37.000 Ft. A kedvezmények kizárólag a határidő előtt, átutalással történő befizetések esetén vehetők igénybe, és táborozónként nem összevonhatóak. Ugyanakkor, ha mindkét kedvezményre jogosult valaki, a magasabbat vesszük figyelembe.
Befizetés: Utalás előtt a táborvezetők egy befizetési kódot küldenek majd a könnyebb beazonosíthatóság érdekében, ezt kérjük az átutalás “Közlemény” rovatában megadni. A részvételi díjat két részletben is befizethetik, ebben az esetben az első részlet 20.000 Ft (határidő: június 15-e), a második részlet pedig a fennmaradó összeg, azaz 19.800 Ft (határidő: július 1-je). Részletfizetési igényüket kérjük, előre jelezzék! A tábori beszerzések miatt a részvételi díjakat június 15-éig áll módunkban teljes egészében, július 1-jéig pedig részben, visszatéríteni. Amennyiben a jelentkező beszervez maga helyett egy másik táborozót, akkor az ő nevére a táborozás természetesen átírható. Ilyen esetben mindenképpen küldjék el nekünk az új gyermek adataival kitöltött online Jelentkezési lapot!

BEFIZETÉS:    Átutalás az Egyesület bankszámlájára:

Számlatulajdonos: Kerekerdő Egyesület

Számlaszám: 10700457-66324090-51100005

Számlavezető bank: CIB Bank Zrt.

Bármely módon is fizetnek, a Közlemény rovatban minden esetben adják meg a táborvezetőktől kapott befizetési azonosítót!

A kistábor felépítéséről egy általános leírás található itt.